EVALUAREA STARII DE SANATATE PRIN

Quantum Analizor

 

Metoda de investigare e rapidă, nedureroasă, neinvaziva, fără riscuri și fără ace/înțepături, sânge, stres etc...

 

      Până nu demult, practica medicală se baza pe modelul realităţii newtoniene, model care priveşte lumea ca pe un sistem mecanic. Modelul medicinei clasice consideră că funcţiile sistemului fiziologic al omului şi psihicul său depind exclusiv de structurile materiale ale creierului şi corpului. Însă noile abordări consideră că omul reprezintă ceva mai mult decât o sumă de elemente chimice. El depinde de acea forţă vitală ce-i definitivează integritatea şi vivacitatea.

 

     Până nu cu mult timp în urmă, medicii nu se interesau şi nu se foloseau de forţele vitale fiindcă nu existau modele ştiinţifice acceptabile care să lămurească existenţa şi rolul lor în susţinerea activităţii organismului.

 

     În ultimul timp a apărut onouă generaţie de medici, care încearcă să rezolve problemele organismului uman privindu-l pe om în primul rând ca pe o formă de energie.

Ei pornesc de la ideea supremaţiei spiritului faţă de corpul fizic, dimensiunea spirituală a omului fiind considerată ca baza energetică a vieţii, fiindcă energia spiritului poate anima structura fizică a materiei.

 

     La nivel mondial, medicina se apropie, dacă nu cumva a şi ajuns, la un moment de răscruce. După un secol de dominaţie a medicinei bazate exclusiv pe medicamente chimice de sinteză, timp în care s-au făcut progrese impresionante în domeniul igienei, al chirurgiei, al profilaxiei şi combaterii bolilor contagioase, a venit timpul să fie redescoperită medicina naturii.

     

     Într-o lume dominată masiv de interesele industriei de medicamente, există o nouă abordare care studiază și aplică principiile medicinei neconvenţionale, pe scară largă.

 

 

     De altfel, în mediile informaţionale internaţionale apar tot mai des ecouri despre succesele medicinei şi tehnologiilor de diagnostic şi tratament ale medicinei neconvenţionale.

Unul dintre domeniile de avangardă ale medicinei alternative este reprezentat de biorezonanţă, o terapie aproape necunoscută la noi, dar în care, în Rusia, au fost specializaţi circa 7 000 de medici, dintre care 5 000 activează pe plan naţional, iar alţi 2 000 în diverse ţări ale lumii, în special în Europa Occidentală şi S.U.A

 

     Quantum Analizor face o apreciere preliminara a tendintei, potentialului si parametrilor sub clinici la nivel de organe, detectarea timpurie a dezechilibrelor corpului uman.

Rapoartele /analizele sunt foarte importante în stabilirea timpurie a tratamentului.

 

 

Avantajul acestor testări este ca  sunt non-invazive, practice, rapide, economice si usor de interpretat.

 

Rezultatele evaluării:

 1. CARDIOVASCULARE ŞI CEREBROVASCULARE 
 2. FUNCTIA GASTROINTESTINALA
 3. FUNCTIA HEPATICA
 4. FUNCTIA INTESTINULUI GROS
 5. FUNCTIA VEZICII BILIARE 
 6. FUNCTIA PANCREATICA 
 7. FUNCTIA RENALA 
 8. FUNCTIA PULMONARA 
 9. SISTEMUL NERVOS
 10. BOLI OSOASE
 11. DENSITATEA OSOASA MINERALA
 12. INDEXUL CRESTERII OSOASE
 13. BOALA OSOASA REUMATOIDA 
 14. GLICEMIA
 15. OLIGOELEMENTE
 16. VITAMINELE 
 17. AMINOACIZII
 18. COENZIMELE 
 19. SISTEMUL ENDOCRIN
 20. SISTEMUL IMUNITAR
 21. TIROIDIAN 
 22. TOXINELE
 23. METALELE GRE
 24. CALITATILE FIZICE FUNDAMENTALE 
 25. ALERGIILE 
 26. OBEZITATE
 27. PIELEA
 28. OCHIUL 
 29. COLAGEN 
 30. CANALE SI COLATERALE 
 31. FRECVENTA CARDIACA SI CREIER 
 32. LIPIDE SANGUINE
 33. GINECOLOGIE
 34. GLANDELE MAMARE
 35. CICLU MENSTRUAL
 36. ELEMENTE ALE CORPULUI UMAN
 37. ADHD
 38. RAPORT CUPRINZATOR