Adresa Ta e-mail:
Conținutul mesajului:
Numar de telefon
TRIMITE
TRIMITE
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile necesare!

Contact

Oraș Tăuții Măgherăuș

 

Str. 1, Nr. 235

 

Jud. Maramureș

 

Tel. 0770.667.091

 

email: ssh@sansalvahumana.ro

Specialist medicină alternativă

Asistent medical

Medic

Echipa noastră

Experiență

Metoda de diagnostic NLS are la baza notiuni din medicina traditionala chineza(TCM), ayurvedica, fizica cuantica, biochimie, etc.
Este rapid si sigur (in aprox. o ora se poate aprecia in detaliu starea de sanatate a întreg organismului pacientului fara a folosi alte aparate)

În prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale.

    În fiecare dintre noi există o forţă mai presus decât orice boală.

    Ar fi de un folos uriaş să învăţăm să o folosim, pentru a ne recâştiga sănătatea !

Technologie

 

Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala:

- diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne de culegerea informatiei in sistem NLS (non-linear sistem)

- tratamentul de corectie energetica si bio-informationala de precizie (MetaTerapie) utilizeaza sisteme laser.

 

Valorile noastre

Portofoliu

Scrie-ne

Omul a utilizat dintotdeauna plante pentru vindecare si aproape imediat ce a invătat să scrie, el a consemnat descrieri ale proprietătilor curative ale acestora in “tratate despre plante”. In conceptia hipocratică si paracelsiană se consideră că alimentele sunt remediile noastre, iar remediile sunt in primul rând alimentele. Desi, un timp s-a uitat acest adevăr, in prezent, ca adepti ai unei terapii naturale, va trebui să recunoaștem că în plantele medicinale și aromatice, în legume, fructe, in seminte, substantele active sau nutritive sunt bine proportionate si mai ales organismul nostru este mai bine adaptat la acestea decât la derivatele ultrapreparate sau la alimentele sau medicamentele semisintetice, obtinute in laborator. Plantele medicinale si aromatice si in special produsele farmaceutice obtinute din ele, ca toate medicamentele de altfel, trebuie folosite in scopuri profilactice sau curative, pe baza prescriptiilor medicului specialist. Plantele nu sunt remedii universale si nici un ultim refugiu la care se apeleaza adesea, dupa ce toate metodele terapeutice au fost epuizate...

Hirudoterapie

Din punct de vedere istoric, hirudoterapia poate fi comparată cu însăşi istoria ştiinţei medicale. Cele mai vechi informaţii despre tratamentul cu lipitori se referă la Egiptul Antic (fiind inscripţionate pe templele vechi şi mormintele faraonilor. Astazi abuzul de medicamente chimice a devenit un dezastru care, dupa dimensiune si consecinte, poate fi comparat, spre exemplu, cu schimbarile de clima sau cu poluarea ecologica a aerului, apei si solului. Nu se recomandă să utilizaţi singur lipitorile, dar dacă un specialist vă propune să le aplice pe pielea dumneavoastră, nu refuzaţi.

Ne deplăsam la domiciliul dumneavoastră.

Reflexoterapie

Din vremuri străvechi, se stie că pe tălpi, palme, frunte şi chiar pe urechi există puncte importante, corespunzătoare fiecărui organ, care, prin masaj specific, tratează diverse boli şi redau starea de bine. Reflexologia, presopunctura, cat si alte proceduri reprezinta “instrumente” de echilibrare fizica si energetica si de initiere a procesului de autovindecare la pacient. Tratamentul produce efecte pozitive asupra întregului corp, contribuind la circulația mai buna a sângelui și ameliorând metabolismul.

 

Alimentaţia şi importanţa ei asupra sănătăţii

Viteza cu care se succed activitatile noastre cotidiene ne fac sa nu acordam atentia cuvenita alimentatiei. Cele cateva idei cheie pe care fiecare om trebuie sa le includa in rutina zilnica sunt : combinarea corecta a alimentelor, intelegerea mecanismului digestiei si sustinerea lui prin alimentare corecta, hidratarea corespunzatoare si crearea unui program de masa fix. Digestia este unul dintre cele mai complexe procese care au loc in organismul nostru. Nu degeaba stomacul este numit si al doilea creier. Aspectul fizic a devenit o obsesie pentru majoritatea iar dietele sunt la mare cautare... Sanatatea noastra depinde foarte mult si de ceea ce mancam si de felul in care mancam.

 

Quantum Analizor

 

Quantum Analizor face o apreciere preliminara a tendintei, potentialului si parametrilor sub clinici la nivel de organe, detectarea timpurie a dezechilibrelor corpului uman.

Rapoartele /analizele sunt foarte importante în stabilirea timpurie a tratamentului.

Avantajul acestor testări este ca sunt non-invazive, practice, rapide, economice si usor de interpretat

3D NLS

 

Aparatul de evaluare si terapie prin biorezonanta, 3D NLS analizeaza 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor, glandelor, celulelor, diagnosticheaza 4352 tipuri de boli diferite, da indicatii despre tratamentul necesar, poate recomanda un tratament anume propus de terapeut.

 

 

S e r v i c i i

San Salva Humana

O echipă de specialiști ce vine în sprijinul tău!

 

Cine suntem

Anunțuri/Bonusuri

Scrie-ne

Vezi oferta

Citeste mai multe despre 3D NLS Biorezonanta

Citeste mai multe despre Quantum Analizor

S canare

A nalize

N einvazive

 

S tiință

A curatețe

L eacuri

V indecare

A linare

H ibă

U rmăm

M ăsurăm

A vertizăm

N ormalizăm

A plicăm

C

A

B

I

N

E

T

 

D

E

 

R

E

C

U

P

E

R

A

R

E

 

M

E

D

I

C

A

L

Ă

Program:

 

Luni - Vineri

9:00 - 17:00

(în alternanță conform programului săptămânal)

 

Sâmbătă

-

Duminică

-

 

Servicii la domiciliu

 

La solicitare se pot acorda servicii terapeutice și la domiciliul pacientului.

 

 

 

San Salva Humana garantează protejarea datelor personale, în conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal. San Salva Humana va folosi informațiile personale exclusiv pentru scopuri comerciale (trimiterea materialelor informative, oferte, facturi) și alte informații necesare. Informațiile despre client nu vor fi sub nici o formă dezvăluite persoanelor neautorizate. San Salva Humana va respecta solicitarea clientului de a nu primi materiale publicitare.