APARAT DE DIAGNOSTIC NON LINEAR SI TERAPIE 3D NLS

 

 

 

 

 

Ce este biorezonanta magnetica?

Biorezonanta este o metoda moderna de diagnostic si tratament, nou introdusa intre metodele de investigatie medicala:- diagnosticarea se realizeaza cu ajutorul unei aparaturi ultra-moderne de culegerea informatiei in sistem NLS (non-linear sistem).- tratamentul de corectie energetica si bio-informationala de precizie (MetaTerapie) utilizeaza sisteme laser.

În prezent aceasta metoda este utilizata in cosmonautica, pe statiile orbitale.

Aparatul de evaluare si terapie prin biorezonanta, 3D NLS analizeaza 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor, glandelor, celulelor, diagnosticheaza 4352 tipuri de boli diferite, da indicatii despre tratamentul necesar, poate recomanda un tratament anume propus de terapeut.

Ce poate face aparatul 3D-NLS?

Este un dispozitiv de biorezonanta care foloseste metoda de diagnostic NLS.
Metoda de diagnostic NLS are la baza notiuni din medicina traditionala chineza(TCM), ayurvedica, fizica cuantica, biochimie, etc.
Este rapid si sigur (in aprox o ora se poate aprecia in detaliu starea de sanatate a întreg organismului pacientului fara a folosi alte aparate)

  

Este portabil, neinvaziv si nedureros.

Metoda de diagnostic nonliniara (NLS) permite:
• realizarea unei recunoasteri calitative a conditiilor de functionare ale organismului,
• controlul eficientei si efectului diferitelor metode de influenta terapeutica si a abilitatilor de adaptare ale organismului in timpul tratamentului,
evaluarea naturii unei patologii.